


Bahan A (untuk saiz loyang 8 inc)
200g biskut marie (dikisar halus)
120g mentega cair
1/4 sudu teh garam
Bahan B:-
250gm cream cheese (1 ketul)
50gm gula halus
3 biji kuning telur
25g tepung gandum
150mlsusu segar
Bahan C:-
3 biji putih telur
1 sudu teh jus lemon......saya guna pati oren sunquick
50g gula halus
7.
Cara-Cara:-.
loyang digriskan dan dialas (saya guna loyang non stick-takyah gris) n panaskan oven pada suhu 160′c
sambung nanti .....edit ckit
1. Pukul butter n cream cheese hingga kembang.
2. Masukkan gula, pukul lagi.
3. Masukkan kuning telur n kulit lemon, pukul lagi.
4. Masukkan bahan A n gaul rata.
5. Dalam mangkuk lain, pukul bahan C hingga kental.
6. Kemudian masukkan ke dalam campuran butter tadi n kacau rata.


No comments:
Post a Comment