radar

Sunday, April 19, 2015

Hari aku bertugas

Bertugas waktu acara sukan akhir



Naik pentas wakil rakan serumah yang menang acara pegawai sbg ccindderella paling bergaya....

Tak penah aku update pasal sukan sekolah...dah bertahun2 sukan ni dilaksanakan ,tapi sementelah ada gambarku yg disnap oleh kekawan sayang pulak gambar ni xdimasukkan....boleh jadi kenangan bila aku dah xberada di sini lagi.. itu je citenya..


Seronok tengok gelagat depa

Your browser doesn't support the video tag





Sayang acik kat acu..


Wednesday, April 15, 2015

IRFAN DAH 9 TAHUN





Hari ni genap umurnya 9 tahun. Semoga
IRFAN menjadi anak yg soleh,yang menyenangkan hati ibu bapa...


Tuesday, March 24, 2015

SYUKUR.....ALHAMDULILLAH......

Ya...Allah.. hari ni terbuka blog kt labtop aku ni sementara tunggu sistem SAPS ni running(kejap error kejap ok) aku buka la blog yg dah lama aku nantikan keajaiban(tunggu gambar muncul)....setelah sekian lama...

tup
tup
hari ni semua gambar tu muncul blik.....
;
;
ALHAMDULILLAH....SYUKUR TUHAN...engkau mendengar keluhanku setelah sekian lama aku cuba merepair...dan tidak pernah menjadi...dan ternyata aku amat kecewa sangat
Bayangkan dalam tempoh setahun punya entri semua gambar tak muncul.
yang ada hanya  kotak kosong (??? tumbnail?? brtoi ka)
sehingga semalam aku dah cuba untuk redho je untuk biarkan saja entri xbergambo
(tak mau paste balik pic yg xda tu)
.hari ni ternyata aku diberi khabar gembira ini
ALHAMDULILLAH, TERIMA KASIH ALLAH
ENGKAU MENGETAHUI 
BAHAWA BENDA MACAM NIPUN BOLEH BUAT AKU DOWN...

ALHAMDULILLAH, TERIMA KASIH ALLAH

Hmmmm...
3.45 ptg ni aku cek
Pic hilang blik
Hua,hua,hua
Pasrah je la....

Saturday, March 21, 2015

Bebasnya kakak



Seronok kakak dpt bebas dari segala usikan abg2nya bila kakak dpt numpang klong tdo rumah tokyan..  ingatkan duduk jje sepanjang hari di rumah tok, rupanya berjalan sakan dia dibawa tok. At least hilang la boring dia asyik dok rumah je...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List